OmegaMarine PREMIUM posilňuje imunitu vďaka vitamínu D

Omega3 prospievajú všetkým vekovým skupinám práve preto, že posilňujú mozog, srdce a zrak. Fakt, že vitamín D pre imunitu hraje kľúčovú úlohu, je bez debát!

OmegaMarine PREMIUM posilňuje imunitu vďaka vitamínu D

V hlavnej úlohe rybí tuk

Rybí tuk je prírodný produkt, ktorý je bohatý na kvalitné nenasýtené mastné kyseliny Omega 3. Ten náš, z ktorého vyrábame OmegaMarine PREMIUM, pochádza z lososov žijúcich v nórskom mori. Je o ne dokonale postarané, a poznáme pôvod každého jednotlivého lososa, dokonca aj to, čím bol kŕmený, alebo ako sa mu darilo. Tradícia užívania rybieho tuku, ako prostriedku pre podporu zdravia, samozrejme pochádza z prímorských zemí – vôbec prvýkrát si toho všimli v Anglicku a v Škandinávii. Vysoká koncentrácia Omega-3 prospieva srdci, mozgu a zraku, a celkovo dobrej telesnej kondícii. Rybí olej je však bohatý tiež na vitamín D.

Vitamín D na posilnenie imunity

Naše telo si ho vytrvára samo. Vitamín D totiž produkuje koža, keď na ňu dopadá slnečný svit. Nesmie byť ale ošetrená opaľovacím krémom, a musí mať dostatočnú plochu – pokiaľ sme oblečení, a slnko svieti iba na tvár a ruky, dostatok vitamínu D si určite nevyprodukujeme. S tým súvisí fakt, že v zime je to celkom problém. Vieme ale ako je vitamín D na imunitu dôležitý, a okrem toho pre štruktúru kostí, zubov a svalov, preto ho do OmegaMarine PREMIUM pridávame toľko, aby sme potrebné množstvo v tele doplnili.

Lepšia kondícia, viac energie – to sú skúsenosti zákazníkov

Naša spoločnosť vznikla v Nórsku skoro pred tridsiatimi rokmi, a za tú dobu sa rozrástla do mnohých európskych krajín, vrátane Slovenskej republiky. OmegaMarine PREMIUM vyskúšali už milióny zákazníkov. Zaujímavé je, že často nám hovoria to isté – mám viac energie na svoje záujmy, rodinu aj na prácu. Cítim sa jednoducho lepšie, nedokážem povedať v čom konkrétne, skrátka som zdravší a preto mám aj dobrú náladu. Pravdaže, na veľa nových recenzií a skúseností s rybím tukom sa môžete pozrieť aj na našom webe.

Je rybí tuk vhodný pre všetkých ?

Áno! Omega3 prospievajú všetkým vekovým skupinám práve preto, že posilňujú mozog, srdce a zrak. Fakt, že vitamín D pre imunitu hraje kľúčovú úlohu, je bez debát! Možno máte už skúsenosť s rybím tukom na lyžičku z detstva. Už vtedy bolo jasné, prečo nám ho dávali. Našťastie sa dnes nemusíte báť pachuti – OmegaMarine PREMIUM sú malé želatínové tobolky, ktoré ľahko skĺznu do krku a užívajú sa 2-4x denne.

OmegaMarine PREMIUM balení

OmegaMarine PREMIUM

Najpredávanejšie omega v SR
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa...

Vyskúšajte OmegaMarine PREMIUM ZADARMO*

*platíte iba poštovné a balné 1,95 €

Načítavam formulár