OmegaMarine PREMIUM: produkt, ktorý obsahuje rybí tuk z Nórska

Užívate doplnok stravy, ktorý obsahuje rybí tuk? Pokiaľ nie, je to veľká škoda! Prečítajte si, ako nám rybí tuk prospieva a v čom je výnimočný rybí tuk OmegaMarine PREMIUM.

OmegaMarine PREMIUM: produkt, ktorý obsahuje rybí tuk z Nórska

Pokiaľ ide o rybí tuk, zapamätajte si 4 veci: srdce, mozog, zrak a imunita

Tu je potrebný najviac. Rybí tuk je zložený z tzv. omega-3 kyselín a vitamínu D. Déčko podporuje imunitu (ale tiež kosti a zuby) a omega-3 potrebujeme pre zdravé srdce, mozog a oči. Najlepšie na tom však je, že rybí tuk je úplne prírodný a pre naše telo aj veľmi prirodzený zdroj živín. 

Rybí tuk sa je vhodný pre deti aj dospelých

To je jeho najväčšou výhodou! O to viac, že väčšina našincov konzumuje ryby veľmi málo. V ideálnom prípade by sme mali mať dve porcie ryby týždenne. Ryby totiž obsahujú omnoho viac živín ako len omega-3 a vitamín D. Dôležitý je aj ich obsah vápnika, jódu a bezpochyby aj kvalitné a ľahko stráviteľné bielkoviny

Zatiaľ čo deti potrebujú vitamín D a omega-3 hlavne kvôli vývoju mozgu a kostí, dospelí a seniori ocenia hlavne jeho priaznivé účinky na srdce a zrak.

Myslite na to a pokúste sa zaradiť do svojho jedálnička ryby čo najčastejšie alebo pre svoju rodinu nájdite kvalitný produkt s obsahom rybieho tuku.

Najčerstvejší rybí olej na svete

Spracuje sa len za 75 minút! Vďaka tomu si uchováva maximálnu kvalitu a nemá konkurenciu. Produkt OmegaMarine PREMIUM ho obsahuje, a preto sa stal najpredávanejším na českom trhu. 

Celý koncept dáva zmysel: rybí tuk sa získava v Nórsku, kde sa lososom nesmierne darí. Do hodiny a pol od ich ulovenia je už rybí tuk zabalený v kapsuliach a putuje k zákazníkom. Z kostí sa získava prírodný vápnik a kolagén, takže nič nevyjde nazmar. Pôvod každej ryby je navyše možné dohľadať a samotný výživový doplnok pravidelne prechádza náročným testovaním. Zákazník má maximálnu istotu o čerstvosti aj obsahu cenných omega-3 kyselín. 

 

OmegaMarine

OmegaMarine PREMIUM balení

OmegaMarine PREMIUM

Najpredávanejšie omega v SR
Vyskúšajte ZADARMO*

* platíte iba poštovné a balné 1.95€


©2024 NaturaMed Pharmaceuticals s.r.o.
Odosiela sa...

Vyskúšajte OmegaMarine PREMIUM ZADARMO*

*platíte iba poštovné a balné 1,95 €

Načítavam formulár